KOIVUSALON TALLI

YHTEYSTIEDOT

Koivusalon Talli
Koivusalontie 65,
60420 Seinäjoki


e-mail: koivusalon.talli@netikka.fi

Ratsastuksenohjaaja:
Katja Koivusalo / 050-5493 608

Ratsastuksenopettaja & E-Purin jäsensihteeri:
Tanja Karjalainen / 050-5513 070

Jari Koivusalo / 040-7347445


AJO-OHJE:
» Seinäjoen suunnasta tultaessa lähde Itikanmäeltä Vaasantietä (tien nro 18) Ylistaroa kohti, n. 5,6 km.
» Käänny oikealle Kiikuntielle (kyltissä lukee; Nurmo). Aja sitä n. 1 km.
» Käänny oikealle Koivusalontielle, ratsastuskoululle opaste.
» Aja tien päähän asti ja olet perillä.TIETOSUOJA SELOSTE
» Lataa tietosuojaseloste


Jäsentietojen käsittely Etelä-Pohjanmaan Urheiluratsastajat ry:ssä ja Suomen Ratsastajainliitossa

Etelä-Pohjanmaan Urheiluratsastajat ry on Suomen Ratsastajainliiton (SRL) jäsen. SRL on ratsastusurheilun katto-organisaatio Suomessa.
Etelä-Pohjanmaan Urheiluratsastajat ry kerää jäsenistään henkilötietoja ja käsittelee niitä yhdessä SRL:n kanssa.
Etelä-Pohjanmaan Urheiluratsastajat ry:ssä käsittelystä vastaa: Tanja Karjalainen, koivusalon.talli@netikka.fi, Koivusalontie 65 60420 Seinäjoki
SRL:ssa käsittelystä vastaa: Sari Siltala, sari.siltala@ratsastus.fi, Valimotie 10, 00380 Helsinki.

Etelä-Pohjanmaan Urheiluratsastajat ry kerää jäseneksi liityttäessä jäsenen nimen ja osoitteen. SRL luo uudelle jäsenelle jäsennumeron.
Etelä-Pohjanmaan Urheiluratsastajat ry on lakisääteisesti velvoitettu pitämään jäsenrekisteriä, josta tulee ilmetä jäsenen nimi ja kotipaikka. Seuran jäsenmaksuun sisältyy SRL:n osuus. SRL:n osuuteen sisältyy Hippos-lehden vuosikerran tilaus ja urheiluvakuutus. Jäsenyyteen sisältyvä Hippos-lehden tilaus on sopimus, jonka täyttämiseksi SRL käsittelee nimeä ja osoitetta. Urheiluvakuutuksen osalta vakuutusyhtiö tarkastaa jäsenyyden voimassaolon SRL:sta korvausvaatimuksen yhteydessä Seurajäsenyys on edellytys osallistumiselle SRL:n alaisiin kilpailuihin. SRL käyttää seurojen jäsenistä muodostuvaa rekisteriään osallistumisoikeuden varmistamiseen; tässä on kyseessä SRL:n kilpailutoiminnan järjestämiseen liittyvä oikeutettu etu.

SRL luovuttaa Hippos-lehden postituksesta vastaavalle yritykselle nimi- ja osoitetiedot. SRL:lla on sopimus lehden kustantajan kanssa, joka vastaa lehden postituksesta. Kustantaja käsittelee henkilötietoja SRL:n lukuun eikä ole oikeutettu käyttämään tietoja omiin tarkoituksiinsa. Vakuutusyhtiö käsittelee henkilötietoja korvausvaatimusten yhteydessä eikä ole oikeutettu käyttämään tietoja omiin tarkoituksiinsa.

Etelä-Pohjanmaan Urheiluratsastajat ry kerää jäsenen suostumuksella sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Näitä tietoja käytetään jäsenen ja seuran väliseen yhteydenpitoon. Näitä tietoja ei luovuteta kenellekään eikä näitä käytetä mihinkään muuhun. Mikäli jäsen antaa suostumuksensa tietojen keräämiseen, tulee suostumuksen osoitus olla konkreettinen, esim. allekirjoitettu lomake. Jäsenellä on oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa.

Henkilöllä on seuraavat oikeudet henkilötietojen käsittelyn osalta:
1) Henkilöllä on oikeus pyytää nähtäväkseen itseään koskevat tiedot. Nämä on toimitettava 30 päivän sisällä pyynnöstä.
2) Henkilöllä on oikeus pyytää virheellisten tietojen päivittämistä.
3) Henkilöllä on oikeus peruuttaa suostumus sähköpostiosoitteen ja/tai puhelinnumeron käsittelyn osalta; tällöin tieto tulee poistaa.
4) Henkilöllä on oikeus vaatia tietojensa poistamista, jos henkilö ei ole seuran jäsen.
5) Henkilöllä on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos hän kokee, että hänen oikeuksiaan on loukattu